Најмалку две грешки на возачот се причина за автобуската трагедија во Бугаријa, покажала истрагата

Во досегашната истрага во Бугарија за автобуската несреќа на автопатот Струма во која загинаа 45 лица се … Продолжи со читање Најмалку две грешки на возачот се причина за автобуската трагедија во Бугаријa, покажала истрагата