Најмалку 29 мигранти се повредени во сообраќајна несреќа во близина на Марвинци

Кавадаречката итна медицинска помош била повикана да интервенира и да прифати дел од повредените, исто како и … Продолжи со читање Најмалку 29 мигранти се повредени во сообраќајна несреќа во близина на Марвинци