Најбогатиот човек на светот Илон Маск го купи Твитер за 44 милијарди долари

До договорот за купување на социјалната мрежа дојде само четири дена откако Маск го претстави финансискиот пакет … Продолжи со читање Најбогатиот човек на светот Илон Маск го купи Твитер за 44 милијарди долари