Најавува ли министерот Алиу враќање на владините реклами во медиумите?

Државната агенција МИА извести дека утре ќе објави интервју со министерот за информатичко општество и администрација Азир … Продолжи со читање Најавува ли министерот Алиу враќање на владините реклами во медиумите?