Над два милиони евра само од државни тендери за фирмата на Ковачевски и кумот, обвини ВМРО-ДПМНЕ во „Броило“

Покрај од државни тендери, опозицијата обвини дека фирмата на кумот на премиерот, додека тој беше на претходната … Продолжи со читање Над два милиони евра само од државни тендери за фирмата на Ковачевски и кумот, обвини ВМРО-ДПМНЕ во „Броило“