На затворена судска седница сослушан мажот кој пукаше во двете српски момчиња, неговиот адвокат вели дека пукал во самоодбрана

За да се заштити од опасноста, според адвокатот, неговиот клиент пукал двапати, но не во толпата која … Продолжи со читање На затворена судска седница сослушан мажот кој пукаше во двете српски момчиња, неговиот адвокат вели дека пукал во самоодбрана