На три избирачки места има прекин на гласањето – на едно поради изгубен печат, а на две поради нефункционирање на биометриските апарати

Согласно Изборниот законик, како што рече потпретседателката Дитмире Шеху, гласањето се прекинува на сите места каде што … Продолжи со читање На три избирачки места има прекин на гласањето – на едно поради изгубен печат, а на две поради нефункционирање на биометриските апарати