На сметката на „Бехтел и Енка“ легнаа нови 53 милиони евра

ЈПДП истакнува дека коридорите 8 и 10д се стратешки приоритет и најголем инфрастрктурен проект со кој до … Продолжи со читање На сметката на „Бехтел и Енка“ легнаа нови 53 милиони евра