На шест избирачки места се гласа со УВ ламба и спреј, вели Даштевски

Генерално, на повеќето гласачки места состојбата е добра, оценува првиот човек на Државната изборна комисија, Александар Даштевски … Продолжи со читање На шест избирачки места се гласа со УВ ламба и спреј, вели Даштевски