На конзорциумот „Бехтел и Енка“ пред извесен период му бил исплатен аванс за подготвителните работи на коридорите 8 и 10-д

Одговор на прашањето за износот на авансот што му е исплатен на американско-турскиот конзорциум, премиерот Димитар Ковачевски … Продолжи со читање На конзорциумот „Бехтел и Енка“ пред извесен период му бил исплатен аванс за подготвителните работи на коридорите 8 и 10-д