На компаниите што нема да платат данок на солидарност на 24 ноември ќе им бидат блокирани сметките, најави Лукаревска

Во однос на тоа што ќе се случи доколку Уставниот суд донесе решение дека Законот за данок … Продолжи со читање На компаниите што нема да платат данок на солидарност на 24 ноември ќе им бидат блокирани сметките, најави Лукаревска