На евроинтегративниот пат не постои начин да се избегне процесот на уставните измени, порака од министерската тројка од Австрија, Чешка и Словачка

Не знаеме што ќе донесе иднината. Затоа мора да ја искористиме можноста, треба да бараме начини како … Продолжи со читање На евроинтегративниот пат не постои начин да се избегне процесот на уставните измени, порака од министерската тројка од Австрија, Чешка и Словачка