На Детската клиника имало неправилности при исплата на дежурства, Сали ги чека и другите анализи и најавува разрешување или казнување на директорите

Добиен е само извештај од Детската клиника кој укажува дека има неправилности во прераспределба или организирање на … Продолжи со читање На Детската клиника имало неправилности при исплата на дежурства, Сали ги чека и другите анализи и најавува разрешување или казнување на директорите