На 7 ноември обвинителите на непосредни избори треба да гласаат за наследник на Русковска

Може да аплицираат кандидати што имаат непрекинат работен стаж од најмалку шест години како јавни обвинители до … Продолжи со читање На 7 ноември обвинителите на непосредни избори треба да гласаат за наследник на Русковска