МЗ: За 40 отсто е намалена инциденцата на ширење на ковид од почетокот на школската година

Врз основа анализата, како што велат од МЗ, ставот на Комисијата за заразни болести е дека нема потреба од … Продолжи со читање МЗ: За 40 отсто е намалена инциденцата на ширење на ковид од почетокот на школската година