МЗ тврди дека пациентот од Кичево имал позитивен тест, а семејството дека има докази за известување оти сите биле негативни

Министерството за здравство извести дека еден од четирите теста на пациентот од Кичево се покажал како позитивен … Продолжи со читање МЗ тврди дека пациентот од Кичево имал позитивен тест, а семејството дека има докази за известување оти сите биле негативни