МЗ: Само десет отсто од хоспитализираните пациенти се целосно вакцинирани и се со полесна клиничка слика

Министерството за здравство демантира информација објавена на ТВ 24 дека најголем број од хоспитализираните поради ковид-19 на … Продолжи со читање МЗ: Само десет отсто од хоспитализираните пациенти се целосно вакцинирани и се со полесна клиничка слика