МВР за убиството на докторот во „Железара“: Истрагата е во напредна фаза, испитавме повеќе од 15 лица, прегледавме и камери

Матичните лекари денеска од 12 до 16 часот привремено ги затворија своите ординации во знак на револт, … Продолжи со читање МВР за убиството на докторот во „Железара“: Истрагата е во напредна фаза, испитавме повеќе од 15 лица, прегледавме и камери