МВР за продавницата на Мисајловски: Се сомневаме на експлозивна направа, вратата беше целосно извадена

Во дневниот билтен МВР излезе со дел од деталите од увидот кој бил направен во семејната продавница … Продолжи со читање МВР за продавницата на Мисајловски: Се сомневаме на експлозивна направа, вратата беше целосно извадена