МВР за двојното убиство во Стара чаршија: Пукано е кон три лица, двајца починале на лице место

Познати се идентитетите на убиените, како и на третото лице на кое му се пружа помош Министерството … Продолжи со читање МВР за двојното убиство во Стара чаршија: Пукано е кон три лица, двајца починале на лице место