МВР против МВР на „Боемска“ – куп полиција за снимките од камерите

„360 Степени“ побара став од лидерот Мицкоски, кој ниту го потврди ниту го демантираше инцидентот И полицајци … Продолжи со читање МВР против МВР на „Боемска“ – куп полиција за снимките од камерите