МВР потврди дека е приведен полицискиот службеник И.Б. поради напад на колега

Откако претходно објавивме дека Ивица Б., член на обезбедувањето на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, е уапсен … Продолжи со читање МВР потврди дека е приведен полицискиот службеник И.Б. поради напад на колега