МВР: По 12 февруари граѓаните да не ги управуваат своите возила без возачка дозвола со името Република Северна Македонија

„За излез од државата во земјите со кои имаме билатерални договори за патување со лична карта граѓаните … Продолжи со читање МВР: По 12 февруари граѓаните да не ги управуваат своите возила без возачка дозвола со името Република Северна Македонија