МВР од утре ќе постапува со нов акт во делот на тероризмот и спрaвувањето со дојавите за бомби, досегашниот бил застарен

МВР патролно веќе ги обезбедува сите училишта 24 часа, но согласно новиот акт, веднаш по дојавата за … Продолжи со читање МВР од утре ќе постапува со нов акт во делот на тероризмот и спрaвувањето со дојавите за бомби, досегашниот бил застарен