МВР: Акцијата во Струмица беше за непочитување на полицискиот час, пакетите ги чува полиција додека да се проверат

Министерството преку соопштение тврди дека нема приведени лица во Струмица, а Одделот за внатрешна контрола ќе го … Продолжи со читање МВР: Акцијата во Струмица беше за непочитување на полицискиот час, пакетите ги чува полиција додека да се проверат