Муслиманските верници го слават Курбан Бајрам, главната манифестација откажана поради ковид-19

Поради состојбата со ковид-19, ИВЗ се откажа од организирање на главната манифестација, односно утринскиот намаз по повод … Продолжи со читање Муслиманските верници го слават Курбан Бајрам, главната манифестација откажана поради ковид-19