Муареми до Русковска: Одговорност за вашето самоволие мора да има, ако имате докази против мене докажете со обвинителен акт

За повикот на Русковска до меѓународната заедница и европската обвинителка Лаура Ковеси да ги проверат сите предмети … Продолжи со читање Муареми до Русковска: Одговорност за вашето самоволие мора да има, ако имате докази против мене докажете со обвинителен акт