МРТВ реши да штеди: Македонија нема да оди на Евровизија 2023, парите ќе се пренаменат за сметки за струја

Од 1991 година до денес на Евровизија не сме учествувале неколкупати поради неисполнување на пропозициите на ЕБУ … Продолжи со читање МРТВ реши да штеди: Македонија нема да оди на Евровизија 2023, парите ќе се пренаменат за сметки за струја