Можно е враќање на дневната евтина струја, но прво да заврши оваа грејна сезона, па ќе се разгледуваат опциите, вели Бислимоски

Прво да видиме како ќе заврши оваа грејна сезона, да го видиме производството на ЕСМ, да видиме … Продолжи со читање Можно е враќање на дневната евтина струја, но прво да заврши оваа грејна сезона, па ќе се разгледуваат опциите, вели Бислимоски