Можна смена на праксата за испраќање амбасадори: Дневното политикантство не смее да го кочи процесот

Претходната влада имаше проблем да ги пополни испразнетите амбасадорски места поради пречките што ги правеше опозицијата преку … Продолжи со читање Можна смена на праксата за испраќање амбасадори: Дневното политикантство не смее да го кочи процесот