Мостот кај „Ист гејт“ ќе остане целосно затворен за сообраќај – испукана е бетонската облога под него

За причините за пожарот, како што изјави Стојанче Ангелов, ќе треба официјално да се произнесе Министерството за … Продолжи со читање Мостот кај „Ист гејт“ ќе остане целосно затворен за сообраќај – испукана е бетонската облога под него