Москва ќе распореди тактичко нуклеарно оружје во Белорусија, соопшти Путин

Во врска со овој потег тој рече дека нема ништо невообичаено, бидејќи, како што посочи, Соединетите Американски … Продолжи со читање Москва ќе распореди тактичко нуклеарно оружје во Белорусија, соопшти Путин