Морталитетот во Србија минатата година највисок по Втората светска војна

Според официјалните податоци на Републичкиот завод за статистика, во 2021 година во Србија се регистрирани 62 062 … Продолжи со читање Морталитетот во Србија минатата година највисок по Втората светска војна