Монтажната болница е речиси исполнета, пациенти со ковид-19 ќе се лекуваат и на други клиники

Филипче порача граѓаните да бидат спокојни бидејќи, како што вели, никој нема да биде оставен без здравствена … Продолжи со читање Монтажната болница е речиси исполнета, пациенти со ковид-19 ќе се лекуваат и на други клиники