„Монструм“: Три доживотни казни затвор, една од 15, една од 9 години и една ослободителна – се работи за монструозно, садистичко убиство, рече судијата Ставрев

На изрекување на пресудата дојдоа роднини и на обвинетите, но и на семејствата на жртвите. Околу судот … Продолжи со читање „Монструм“: Три доживотни казни затвор, една од 15, една од 9 години и една ослободителна – се работи за монструозно, садистичко убиство, рече судијата Ставрев