МОН: Од септември нови испечатени учебници ќе ги пречекаат учениците на нивните клупи

„Најдоцна до почетокот на јуни ќе биде извршена испораката до сите основни училишта во државата, согласно побараниот … Продолжи со читање МОН: Од септември нови испечатени учебници ќе ги пречекаат учениците на нивните клупи