МОН најави дека ќе се утврдуваат причините за пропустите при одобрувањето на учебникот по историја за петто одделение

Од МОН велат дека низата грешки и нелогичности не смееле да се дозволат, а поради тоа треба … Продолжи со читање МОН најави дека ќе се утврдуваат причините за пропустите при одобрувањето на учебникот по историја за петто одделение