МОН: Активностите за изработка на учебниците се навреме почнати, но тоа е комплексен процес кој зависи од повеќе фактори

Реакцијата на Министерството следува откако вчера Комисијата за спречување и заштита од дискриминација информира дека МОН не … Продолжи со читање МОН: Активностите за изработка на учебниците се навреме почнати, но тоа е комплексен процес кој зависи од повеќе фактори