МОН: Ако учебниците по новите програми доцнат учениците ќе учат од соодветни материјали

Во тек е постапка за избор на економски оператор за печатење и дистрибуција на учебниците по предметите … Продолжи со читање МОН: Ако учебниците по новите програми доцнат учениците ќе учат од соодветни материјали