Момче избодено со нож во Кавадарци, пренесено е на скопските клиники

Момче од Кавадарци со две убодни рани од нож е пренесено на клиника во Скопје. Д-р Ратко … Продолжи со читање Момче избодено со нож во Кавадарци, пренесено е на скопските клиники