МО: Со прелетот над Скопје, американските бомбардери го демострираа силното сојузништво со НАТО

Воздухопловните сили на САД во текот на денот ќе извршат прелети и над воздушниот простор на Албанија, Црна … Продолжи со читање МО: Со прелетот над Скопје, американските бомбардери го демострираа силното сојузништво со НАТО