МНР за новиот напад врз бугарскиот клуб во Охрид: Овие вандалски активности се целосно неприфатливи

Ваквите настани се целосно неприфатливи, можат да загрозат човечки животи, и ги засилуваат ретроградните процеси кои се … Продолжи со читање МНР за новиот напад врз бугарскиот клуб во Охрид: Овие вандалски активности се целосно неприфатливи