МНР упати нота до Софија: Владата на Бугарија да се огради од Џамбаски и да го осуди

Соодветно на Договорот за пријателство, добрососедство и соработка, по ова известување, очекуваме државното раководство, Владата и Министерството … Продолжи со читање МНР упати нота до Софија: Владата на Бугарија да се огради од Џамбаски и да го осуди