МНР побара од Софија да се огради од изјавите на „маргинални политички фигури“ на чествувањето на Мара Бунева 

Од Министерството за надворешни работи велат дека со големо внимание ги следат изјавите на одредени маргинални политички … Продолжи со читање МНР побара од Софија да се огради од изјавите на „маргинални политички фигури“ на чествувањето на Мара Бунева