МНР: Остро го осудуваме отстранувањето на ленти од бугарските венците положени на гробот на Гоце Делчев

Од МНР велат дека со вакви постапки се прави обид да се фрли сенка на чествувањето на Гоце Делчев, но и … Продолжи со читање МНР: Остро го осудуваме отстранувањето на ленти од бугарските венците положени на гробот на Гоце Делчев