МНР на Бугарија упати честитка по повод 2 Август

Срдечна благодарност за искрените честитки од нашите колеги во Софија. Постигнавме многу во изминатиот период, создавајќи цврста … Продолжи со читање МНР на Бугарија упати честитка по повод 2 Август