МНР на Бугарија со осуда за демолирањето на клубот „Цар Борис Трети“: Според договорот од 2017 година Скопје се обврзува да ги гарантира правата на Бугарите

Од бугарското Министерство за надворешни работи додаваат оти реакцијата на властите во земјава на ваквиот и други … Продолжи со читање МНР на Бугарија со осуда за демолирањето на клубот „Цар Борис Трети“: Според договорот од 2017 година Скопје се обврзува да ги гарантира правата на Бугарите