МНР на Бугарија: Нападот на клубот „Цар Борис Трети“ не е вандалски чин туку тешко кривично дело – надлежните брзо да постапат за негово расчистување

Од бугарското МНР велат дека ја забележуваат реакцијата на македонското МНР во врска со нападот на клубот, … Продолжи со читање МНР на Бугарија: Нападот на клубот „Цар Борис Трети“ не е вандалски чин туку тешко кривично дело – надлежните брзо да постапат за негово расчистување