МНР ги повика македонските граѓани кои се наоѓаат во Израел да ги почитуваат упатствата на израелските власти

Седум државјани на С Македонија се наоѓаат во градот Витлеем, на Западниот Брег, кој не е погоден … Продолжи со читање МНР ги повика македонските граѓани кои се наоѓаат во Израел да ги почитуваат упатствата на израелските власти