МНР ги охрабри Македонците во Албанија слободно да ја изразат својата етничка, јазична и религиска припадност на претстојниот попис

Министерството за надворешни работи ги охрабри сите Македонци во Албанија слободно да ја изразат својата етничка, јазична … Продолжи со читање МНР ги охрабри Македонците во Албанија слободно да ја изразат својата етничка, јазична и религиска припадност на претстојниот попис